Huhtikuu No 10 2017

10.4.2017

Tervetuloa piirikonferenssin 22.4.2017 – hyviä esitelmiä ja piirin strategiakeskustelu Piirikonferenssi on kuvernöörille rotaryvuoden tärkein tapahtuma. Toivonkin, että mahdollisimman moni rotari tulisi viettämään rotaryhenkistä päivää ja hauskaa iltaa kanssani Hanasaareen. Ilmoittautukaa piirikonferenssiin piirin kotisivujen kautta http://www.rotary1420.org. Aamupäivällä esitelmöivät mm. kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä aiheena Espoon kehitys, kansanedustaja Pekka Haavisto, joka kertoo kehitysavusta ja lehtori Juha Iso-Aho HUMAKista, jonka aiheena on Vapaaehtoistoiminnan johtaminen.

Governors Ballin pääesiintyjänä JUKKA PUOTILA.

Piirikonferenssin iltaohjelma on juhlallinen illallisineen, IPDG Arthur Jonesin välittämien maailmanpresidentin terveisineen, palkitsemisineen ja tansseineen. Illan kohokohtana on Jukka Puotilan show. Se kannattaa tulla näkemään ja kokemaan. Tervetuloa viihtymään!

Rotary Foundation 100 Vuotta – Suomen lahja maailman lapsille

Kiitos kaikille niille rotareille ja klubeille, jotka ovat jo osallistuneet tämän vuoden päähankkeeseemme "Suomen lahja maailman lapsille", joka kuuluu Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaan. Osa klubeista ei vielä ole tilittänyt keräämiään varoja, joten nyt on hyvä hetki tehdä se. Olen kuullut monista hienoista klubien organisoimista hankkeista, kiitos siitä. Jokaisen klubin tulisi miettiä, miten osallistuvat tähän projektiin. Emme vielä ole saavuttaneet asettamaamme miljoonan dollarin tavoitetta, mutta aikaa on rotaryvuoden loppuun 30.6.2017 saakka.

Rotaryn tuleva maailmanpresidentti Ian Riseley Suomessa

Tuleva maailmanpresidenttimme Ian Riseley on tulossa puolisonsa Julietin kanssa Suomeen toukokuussa. Riseley on ilmoittanut haluavansa tavata mahdollisimman paljon rotareita. Myös Sinut! Merkitse siis kalenteriisi tapahtumat Tuusulassa 20.5. ja Tampereella 21.5. Näihin ovat kaikki Suomen rotarit tervetulleita kuulemaan Riseleyn ajatuksia valitsemastaan ensi vuoden teemasta Rotary: Making a Difference ja myös vaihtamaan ajatuksia hänen kanssaan. Tämä on todella hieno ja ainutlaatuinen mahdollisuus meille kaikille. Käytetään se hyväksi! Tarkat tiedot piirin kotisivuilla.

Suomen Rotaryn julkaisutoimikuntaan haetaan kahta uutta jäsentä 1.7.2017 alkaen

Toimikunnan tehtäviin kuuluu mm. rotarymatrikkelin toimittaminen vuosittain sekä SR:n verkkosivujen päivitys organisaation sisäisen materiaalin osalta. Verkkosivujen päivitys tapahtuu yhteistyössä koulutustoimikunnan, käännöstoimikunnan ja IT-toimikunnan kanssa, sekä ennen kaikkea uuden julkikuvatoimikunnan kanssa. Viime mainitun tehtävänä on jatkossa vastata organisaatiomme koko ulkoisesta viestinnästä ja mm. uudistaa verkkosivujen ilme vastaamaan RI:n standardia. Kaikkien yhteinen tavoite on vahvistaa Rotaryn brändiä Suomessa. Lisätietoja oheisessa liitteessä.

Terveisin,

Markku Stenvall

Rotaryohjelmaa – tee kalenterimerkintä jo nyt ja tervetuloa mukaan

22.4.2017 Piirikonferenssi Hanasaaressa Espoossa

• Kaikille piirin rotareille tarkoitettu rotaryvuoden päätapahtuma

10.5.2017 Jäsenyys- ja viestintäseminaari Lindströmin talon auditoriossa, Lautatarhankatu 6, Helsinki

• Tarkoitettu erityisesti alkavan rotaryvuoden AG:eille, klubien tuleville presidenteille sekä jäsenyys- ja viestintäasioista vastaaville sekä kaikille muille aihepiiristä kiinnostuneille

8.-21.5.2017 Rotaryn tuleva maailmanpresidentti Ian Riseley vierailee Suomessa

• Ian Riseleyn vierailu tarjoaa kaikille suomalaisille rotareille poikkeuksellisen mahdollisuuden henkilökohtaiseen tapaamiseen kansainvälisen rotaryjärjestön tulevan johtajan kanssa

6.6.2017 Golfin vuoden 2017 Rotary SM-kilpailut järjestetään Sea Golf Rönnäsin kentällä Loviisassa

• Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet oheisessa esitteessä

10.-14.6.2017 Rotary International Convention, Altanta, Georgia, USA

• Vuosittainen rotarien kansainvälinen tapaaminen

19.6.2017 Kuvernöörin vitjojen vaihto

• Piirikuvernööri Markku Stenvall luovuttaa vitjat tulevalle kuvernöörille Liisa Stjernbergille

Kaikista tapahtumista on lisätietoa rotarypiirimme nettisivuilla www.rotary1420.org

Tämä kirje on tarkoitettu kaikille rotareille, joten pyydän välittämään sen edelleen klubin jäsenille!