Marraskuu No 4 2017

13.11.2017

Hyvät rotarit! Vieraillessani klubeissa olen keskustellut jäsenistön kanssa rotariuden keskeisistä asioista. On tullut ilmi, että useita kiinnostaa se, miten keräämiämme jäsenmaksuja käytetään.

Hyvät rotarit!

Edellisen kuvernöörin tilinpäätöksen löydät sivulta https://d1420.rotary.fi/ kohdasta Materiaalipankki - Piirikonferenssi

Oma budjettini sisältää mm. seuraavat maksut:

Jäsenmaksut Suomessa: piirille 23€, Suomen Rotarylle 34€, End Polio-keräykselle 7€                               yht. 64€/ jäsen

Jäsenmaksut Virossa: piirille 10€, Suomen Rotarylle 24€ (ei lehteä eikä Polio-keräystä)                          yht. 34€/ jäsen

PIIRIN MAKSUT SUOMEN ROTARY RY:LLE  mm.:

Matrikkeli 8.100 euroa (2,70 / jäsen)

Rotary Norden 19.500 euroa (8,00 / jäsen, vain Suomi)

Nuorisovaihto/cap. maksu 12.300 euroa (4,10 / jäsen)

SR-vuotuismaksu 52.000 euroa (17,20 / jäsen)

Lääkäripankki 6.050 euroa (2,00 /jäsen)

Piirin 1420 maksut Suomen Rotarylle yhteensä 101.700 €/vuosi

Tuleva kuvernööri Irmeli Viherjuuri-Lindström esittelee oman budjettinsa maaliskuussa 2018 pidettävän

Piirineuvottelun yhteydessä. Minä puolestani esittelen tilinpäätökseni syksyllä 2018 pidettävässä Piirikokouksessa.

Muistattehan, että näistä ja kaikista muistakin piiriämme koskevista asioista voitte tulla keskustelemaan piirineuvoston jäsenten (3 entistä kuvernööriä, istuva kuvernööri ja 2 tulevaa kuvernööriä) kanssa

22.11.2017 klo 16-19 Piirineuvoston kyselytunnille Lindström-talolle, Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki.

Ilmoittautumiset tarjoilun vuoksi 20.11. mennessä stjernberg.liisa@gmail.com

Nuorisovaihtoasiamiehille ja klubien presidenteille avec järjestetään Nuorisovaihdon Innostuspäivät Tallinnassa 13.-14.1.2018!

Laita päivämäärä kalenteriisi jo nyt, tarkempia tietoja ilmoittautumisesta ja maksuista saat Nuorisovaihdon Monipiiriltä NVA:lle ja presidenteille lähetettävällä kirjeellä viimeistään 1.12.2017.

Muutoksia organisaatiossa:

AG Roger Weintraub keskeytti toimikautensa työesteiden vuoksi. Hänen työtehtävänsä jakoivat AG Juha Kuronen (Lohja, Lohjannummi, Tammisaari, Hanko ja Karjaa) ja AG Hannele Kauranne (Karkkila, Vihti ja Vihti-Nummela). Kiitos heille!

PP Merja Partio jätti Itämerikomitean puheenjohtajuuden ja tilalle tuli AG Hannele Kauranne.

Viestintäkomitean uudeksi jäseneksi 1.11.2017 alkaen on nimitetty PP Maria Sipilä Kanta-Espoon klubista.

Toivotan kaikille menestystä loppuvuoden projekteissa ja juhlavuoden konserteissa! Olen saanut iloita monen klubin hienoista suunnitelmista ja innostuneiden klubijäsenten aktiivisesta toiminnasta. Kiitos siitä koko piirin puolesta!

LIITTEINÄ  klubien lähettämiä kutsuja tapahtumiinsa

Parhain terveisin

Liisa Stjernberg, DG