Tammikuu No 6 2018

4.2.2018

Hyvät rotarit! Onnellista vuotta 2018! Tammikuu on Rotarykalenterissa ammattipalvelun kuukausi. Kuten tiedätte, ammattipalvelun tavoitteena on Singaporen julistuksen (määriteltiin vuonna 1989 sääntövaltuuskunnan kokouksessa) hengessä pyrkiä noudattamaankorkeaa ammatillista etiikkaa:

Hyvät rotarit!

Onnellista vuotta 2018!

Liike- ja ammattialalla toimivana rotarina minun velvollisuuteni on

1 Suhtautua omaan ammattiini tilaisuutena palvella

2 Noudattaa tunnollisesti oman ammattini eettisiä ohjeita, maani lakeja ja yhteisöni moraalisääntöjä

3 Kohottaa ammattini arvostusta ja edistää korkeita eettisiä arvoja ammatissani.

4 Olla rehellinen ja tasapuolinen työnantajaani, työntekijöitäni, yhteistyökumppaneitani, kilpailijoitani, asiakkaitani ja yleisöä kohtaan sekä kaikkia muita kohtaan, joihin olen liike- tai ammattisuhteessa

5 Kunnioittaa ja arvostaa kaikkia yhteiskunnalle hyödyllisiä ammatteja

6 Tarjota ammattitaitoni avuksi yritettäessä löytää työmahdollisuuksia nuorille, pyrittäessä auttamaan erityisongelmista kärsiviä ja kehitettäessä paikkakuntani asukkaiden elämänlaatua

7 Olla rehellinen markkinoinnissani ja edustaessani liike- tai ammattialaani yleisön edessä

8 Olla pyytämättä muilta rotareilta, tai olla suomatta heille, sellaista etuoikeutta tai etua, jota en soisi muille liike- tai ammattikumppaneilleni.

Samalla Rotaryn tarkoituksena on jakaa ammatillista osaamistaan ympäröivän yhteiskunnan hyväksi.

Kehotankin kaikkia miettimään, miten parhaiten voisitte hyödyntää klubinne jäsenten osaamista ja tietoa siten, että klubinne voimavarat tulevat hyödynnetyksi eri palveluväylisssä, kuten yhteiskunta- ja kansainvälisessä palvelussa.

Vaikka kalenterivuosi on vaihtunut, jatkuu Rotary-vuosi vielä kesäkuun loppuun. Istuvilla presidenteillä ja klubeilla on vielä paljon aikaa tehdä vaikuttavia tekoja yhteiskunnassa! Rotary – making a difference!

Klubeille muistutetaan kuitenkin, että tulevien virkailijoiden ilmoittaminen Rotarytoimistoon on velvollisuus, joka on täytettävä.

Tulevia tapahtumia:

TRF-seminaari (The Rotary Foundation)

Rotaryn palvelun ja auttamisen merkeissä järjestetään valtakunnallinen Rotarysäätiöseminaari Oulussa 2.-4.2.2018.

(liite 1)

Talvirieha Vihti Ski Centerissä 3.2. klo 12-16

Vihti Nummelan Rotaryklubin järjestämä Talvirieha kutsuu mukaan koko perheen viettämään mukavaa lauantaita

(liite 2)

Ystävänpäiväkonsertti 14.2. klo 19.00 Porvoon Tuomiokirkossa

Wanha Porvoo Rotaryklubi järjestää huikean konsertin tunnelmallisessa Porvoon Tuomiokirkossa.

(liite 3)

Parhain Rotary-terveisin