Maaliskuu No 8 2018

8.3.2018

Hyvät rotarit! Maaliskuun teema on "Vesi ja sanitaatio" Puhtaan veden saaminen on ihmiselle elinehto. Tämä mahdollisuus puuttuu yhä useammalta maailmassa. Rotarit ovat auttamassa ihmisiä siellä, missä hätä on suurin. Tee sinäkin lahjoitus Rotary Foundationiin jo tänään. https://www.rotary.org/en/donate Pienelläkin summalla voit olla lieventämässä suurta hätää siellä, missä meille itsestään selvä puhdas vesi on elämän suurin aarre. Suomessa voit osaltasi auttaa vesien suojelua ja tehdä työtä Itämeren suojelemiseksi. Voit omalta osaltasi estää muovien kulkeutumista vesistöihin lajittelemalla roskia, kierrättämällä muovia, pidättäytymällä muovikassien käytöstä ja välttämällä muovin käyttöä kotitaloudessasi. Tässäkin asiassa pienikin toimenpide oikeaan suuntaan on parempi kuin ei mitään! Osallistu koko klubisi voimin seuraavaan Silakkasoutuun lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna 7.10.2018 Silakkasoutu 2018 esitteen löydät tämän kirjeen liitteenä.

Hyvät rotarit!

Maaliskuun teema on ”Vesi ja sanitaatio”

Piirimme Itämerifoorumi ideoi ja suunnittelee tulevaa kautta innolla. Tämän Itämerikomitean nimellä kulkeneen työryhmän vetäjäksi on kutsuttu Helsingin kaupungin ympäristönsuojelupäällikkö Päivi Kippo-Edlund, joka seuraa tehtävässä erittäin ansioitunutta Hannele Kaurasta. Piirimme tekee työtä ilmastonmuutoksen estämiseksi ja Itämeren suojelemiseksi. Klubien mahdollisuuksista tulla mukaan aktiivisesti tiedotetaan myöhemmin.

Muistattehan vastata Jäsenyys-ja viestintäseminaaria varten lähetettyyn kyselyyn! Viestintäkomitean kirje ja kutsu seminaariin on liitteenä.

Lauttasaaressa läheltä koskettaneen hukkumisonnettomuuden vuoksi muistutan kaikkia siitä, että meren jäät ovat petollisia. Varokaa heikkoja jäitä ja Helsingin edustalla olevia laivaväyliä!

Parhain maaliskuun terveisin

Liisa Stjernberg, DG