Nyt tehdään Suomessa historiaa: miljoonan dollarin keräys Rotarysäätiölle käynnissä!

31.10.2016


Tällä toimintakaudella juhlimme sekä Suomen että Rotarysäätiön 100-vuotisjuhlaa. Suomalaisilla rotareilla on nyt mahdollisuus tehdä historiaa ja onnitella säätiötä osallistumalla miljoonan dollarin lahjoitushaasteeseen. Lähdetään kaikki mukaan mahdollistamaan Rotaryn tekemä hyvä työ myös jatkossa!

RI:n presidentti Arch Klumphin perustamasta säätiöstä on vuosien saatossa tullut yksi aikamme merkittävimmistä hyvintekijöistä, jonka toiminta on luokiteltu maailmanlaajuisesti varmaksi ja luotettavaksi. Säätiönsä kautta Rotary taistelee niin sairauksia kuin köyhyyttä vastaan sekä edistää koulutusta, rauhaa ja taloudellista kehitystä ympäri maailman.

Meillä suomalaisilla rotareilla on nyt mahdollisuus tehdä historiaa ja onnitella säätiötä keräämällä yhteensä miljoona dollaria. Hankkeemme on mittava, ja se edellyttää meitä kaikkia osallistumaan. Tavoite on kuitenkin jaettu osiin: rotarit, rotaryklubit ja toimintaan mukaan kutsuttavat partneriyritykset kantavat kaikki kortensa yhteiseen kekoon.

Toiveena on, että jokainen rotari jokaisessa klubissa katsoisi rotarysäätiömme mittaamattoman arvokkaan työn vähintään 30 euron arvoiseksi – tästä kertyy 300 000 - ja toivottavasti lisäksi paljon keskustelua arvokkaasta työstämme. Varoja voidaan kartuttaa klubitasolla myös esim. järjestämällä tapahtumia ja omia  varainkeruuhankketa. Näillä saadaan klubeihin samalla mukavaa toimintaa ja myönteistä julkisuutta.

Piirien rotarysäätiöiden puheenjohtajat ovat lähettäneet mm. klubien presidenteille keräystä koskevan kirjeen ja power point -esityksen, jota voidaan hyödyntää keräystarkoituksessa mm. klubikokouksissa.