Näin teet lahjoituksen "Suomen lahja maailman lapsille" -keräykseen

20.4.2017

Suomen rotareiden miljoonan dollarin lahjoitus 100 vuotta täyttävälle Rotarysäätiölle on suuri haaste. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää meidän kaikkien osallistumista esim. 30 euron lahjoituksella "Suomen lahja maailman lapsille" keräykseen. Tee oma lahjoituksesi MyRotary sivuston kautta alla olevan ohjeen mukaisesti. Keräys jatkuu tämän toimintavuoden loppuun.

Ennen lahjoituksen antamista kirjaudu MyRotary -sivustolle, jotta lahjoittaja - sinä ja klubisi - kohdentuu oikein. Ohje kirjautumisesta löytyy täältä. Ohjeessa on kuvattu myös, miten rekisteröidyt MyRotary -käyttäjäksi, jos et sitä ole aiemmin tehnyt. Lahjoittaminen on tämän jälkeen yksinkertaista seuraavan 8-kohtaisen ohjeen avulla.Tutustu ohjeeseen täältä