KUTSU - prePETS, PETS ja Piirineuvottelu 2018

4.1.2018

Klubien tulevien toimihenkilöiden koulutustilaisuudet helmi- ja maaliskuussa 2018

prePETS, PETS ja Piirineuvottelu 2018

Arvoisa rotarypiirimme kauden 2018-2019 klubipresidentti ja -sihteeri,

Kutsun teidät tulevan kauden 2018-2019 presidentit ja sihteerit rotarypiirin 1420 järjestämiin prePETS ja PETS (President Elect Training Seminar) seminaareihin. Seminaarien tavoitteena on antaa tuleville toimihenkilöille eväitä valmistautua omaan kauteenne, tutustua rotarypiirin organisaatioon ja sen tarjoamaan tukeen, samalla kun seminaarit ovat oivallinen tilaisuus vaihtaa kuulumisia ja verkostoitua kollegoiden kanssa muista klubeista.

Koulutusseminaarit ovat myös mainio tilaisuus kuulla, mitä kansainvälisessä rotarymaailmassa tapahtuu.  Käyn juuri ennen seminaareja San Diegossa Rotary Internationalin kuvernöörikoulutuksessa kuulemassa, näkemässä ja kokemassa, mitä rotaryveljet ja –siskot eri puolilla maailmaa ajattelevat maailmanlaajuisen organisaatiomme tulevaisuudesta ja tehtävistä, mitkä ovat ne painopistealueet, joihin rotarytoimintaa  ollaan suunnataamassa.

prePETS 2018

prePETS koulutusseminaareja järjestetään kolme alueellista tilaisuutta, joiden sisältö on sama. Toiveena on, että osallistutte oman alueenne koulutukseen, jolloin teillä on erinomaiset mahdollisuudet tutustua kollegoihinne ja käynnistää yhteistyötä alueenne muiden presidenttien ja sihteerien kanssa. Alueenne apulaiskuvernöörit vastaavat käytännön järjestelyistä, ja ottavat vastaan prePETS ilmoittautumiset.

Helmikuun 2018 prePETS koulutusseminaarien ajat ja paikat sekä ohjelman löydätte alta. Mikäli alueenne aikataulu ei sovi teille, olettehan yhteydessä alueenne apulaiskuvernööriin, joka auttaa teitä löytämään korvaavan tilaisuuden. Olettehan tiedostaneet prePETS ja PETS-tilaisuudet ovat edellytys ottaa vastaan presidentin tehtävä.

PETS 2018 presidenteille, sihteereille ja muille kiinnostuneille toimihenkilöille

PETS –seminaari pidetään lauantaina 10.3.2018 alkaen 9:30 Opinmäen kampuksella Espoossa (Lillhemtintie 1). Seminaarissa tutustutaan rotaryn organisaatioon, komiteoiden toimintaan ja palveluihin komiteoiden puheenjohtajien johdolla, ja pohditaan ryhmissä apulaiskuvernöörien kanssa, minkälaista tukea kaipaatte rotaryorganisaatiolta oman kautenne valmisteluissa. Lisäksi on luvassa yllätysesiintyjät, joiden ensi askelia yrittäjyyteen myös rotarit ovat olleet tukemassa.

PETS seminaarin ohjelma julkaistaan piirin sivuilla, ja seminaariin ilmoittaudutaan viimeistään 19.2.2018 osoitteessa: http://www.d1420.rotary.fi/koulutus2/

Piirineuvottelu 2018 PETS-seminaarin yhteydessä

Klubit kutsutaan osallistumaan piirineuvotteluun, joka pidetään samassa paikassa PETS-tilaisuuden jälkeen eli noin 14.15. Klubeja muistutetaan piirineuvotteluun tarvittavasta valtakirjasta. Sekä valtakirja että piirineuvottelun työjärjestys ilmestyvät verkkoon.

prePETS ja PETS maksut

prePETS ja PETS koulutusseminaarien kahvi ja lounastarjoiluista peritään 100 euroa per klubi. Lisätietoja alla prePETS ja PETS maksut.

TERVETULOA!

Irmeli Viherluoto-Lindström

Piirikuvernööri 2018-2019

Rotarypiirin 1420 prePETS –koulutusseminaarit 2018

Ilmoittautumiset 26.1.2018 mennessä alueenne apulaiskuvernöörille

Aika ja paikka: tiistai 6.2.2018, klo 17:00 - 20:00, Botta, Töölön katu 3, 00100 Helsinki

Klubit: Itä-Helsinki, Etelä- ja Länsi-Helsinki, Keskinen Helsinki, Pohjois-alue

Apulaiskuvernöörit: Jari Paulamäki, Erkki Rajala, Jarkko Vasama

Aika ja paikka: tiistai 13.2.2018, klo 17:00 - 20:00 Opinmäen kampus, Lillhemtintie 1, 02250 Espoo

Klubit: Espoon seutu, Länsi-Uusimaa

Apulaiskuvernöörit: Heikki Savander, Hannele Kauranne, Juha Kuronen

Aika ja paikka: torstai 15.2.2018 klo 17.00-20.00 Järvenpään Opisto, Kansakoulunkatu 1, 04400 Järvenpää

Klubit: Itä-Uusimaa, Keski-Uusimaa, Pohjois-alue, Pohjois-Helsinki ja Vantaa
Apulaiskuvernöörit: Timo Kauppinen, Hannele Kauranne, Veijo Hurskainen, Juha Kuronen

prePETS 2018 – koulutusseminaarin ohjelma 17.00 - 20.00

17-17.20 Kahvitarjoilu

Seminaarin aiheet

• Seminaarin tavoitteet
  • Tulevan kuvernöörin terveiset San Diegosta
  • Presidentin ja sihteerin tehtävät
  • Toiminnan vuosikellon esittely
  • Suomen Rotaryn tietojärjestelmä
  • MyRotary-työkalu toiminnan suunnittelun tukena
  • Mitä seuraavaksi? PETS – Apulaiskuvernöörit ja yhteistyö klubien kanssa, komiteat ja niiden palvelut tutuiksi klubeille. Piirineuvottelu

Koulutusmateriaalit ladataan tammikuun 2018 aikana osoitteeseen: http://www.d1420.rotary.fi/koulutus2/

PETS

osoitteessa: http://www.d1420.rotary.fi/koulutus2/

Piirineuvottelu 2018

PETS seminaarin yhteydessä pidettävä Piirineuvottelu 2018 alkaa 14.15. ja päättyy 16.00. Piirineuvotteluun 2018 osallistumisesta ei aiheudu kustannuksia

prePETS ja PETS maksut

prePETS ja PETS koulutusseminaarien kahvi ja lounastarjoiluista peritään 100 euroa per klubi, mikä sisältää siis prePETS ja PETS seminaarin kahdelle klubin jäsenelle. Lisäosallistujista PETS seminaariin tulee suorittaa 30 euroa osallistujaa kohden.

Klubin maksu tulee suorittaa järjestävän klubin, Kauniainen-Grankulla Rotary Clubin tilille käyttäen viitenumeroa.

Pankki: Nordea

Tilinumero: FI76 1544 3000 0608 19

Saaja: KAUNIAINEN-GRANKULLA ROTARY CL

Maksut on suoritettava viimeistään 31.1.2018.

Viitenumerot

Jaetaan apulaiskuvernöörien toimesta

Mikäli osallistutte vain Piirineuvotteluun 2018, siitä ei aiheudu kustannuksia.