Rotary-ystävyysvaihto, vielä mahdollisuus päästä mukaan.

28.3.2018

Rotary Friendship Exhange vierailu USA: D 1720 "Finger Lakes District" (Up-State New York) 28.6.-5.7.2018

ROTARY FRIENDSHIP EXCHANGE       28.3.2018/Torstila

ROTARY FRIENDSHIP EXCHANGE VIERAILU USA: D 7120 ”FINGER LAKES DISTRICT” ( UP-STATE NEW YORK ) 28.6.-5.7.2018

HYVÄT ROTARIT ;

Piirin 1420 järjestämä Rotaryn Ystävyysvaihtotiimi vierailee ( Toronton Konvention jälkeen) 28.6. – 5.7.2018 Rotarypiirissä 7120, Rochesterissa ja sen  ympäristössä. Seutu on ihmeen kaunis ympäri vuoden ja mielestäni edustaa periamerikkalaista pienkaupunkiasumista parhaimmillaan . Toki Rochester ja lähellä oleva Buffalo ovat suurkaupunkeja.

Piiristä 7120 oli viime kesänä 10 hengen tiimi vierailulla Suomessa ja Virossa. Nyt on tarjolla   vastavierailu meille. Tyypilliseen ystävyysvaihtotapaan perillä majoitutaan rotaryperheisiin, vieraillaan merkittävissä kohteissa, käydään klubikokouksissa ja ”nautitaan vieraanvaraisuudesta”.

Niille, jotka ovat jo Torontossa tarjoutuu tässä mahdollisuus  saada ( ilmainen ) autokyyti kohteeseen, koko viiden päivän vierailu ilman yöpymiskustannuksia ja usein myös ainakin yhden aterian verran ”vieraanvaraisuutta”/pv. Ystävyysvaihto on ehdottomasti edullisin tapa matkustaa , nähdä paikkoja joihin useinkaan ryhmämatkoilla ei pääse sekä oppia tuntemaan paikallisia ihmisiä ja tapoja.

Niille, jotka tulisivat suoraan Suomesta esimerkiksi Bostonin kautta Rochesteriin ja sitten takaisin tarjotaan vastaavat hienoudet. Siis jos konventiomatkalaisista ei joukko tule kasaan haetaan myös yksinomaan Rochesteriin tulevia.

Ryhmämme koko on 8-10 henkilöä, pariskuntia tai singeleitä. Täydennämme tiimiämme laittamalla laajalla jakelulla tiedoksi, että vielä on mahdollisuus päästä mukaan. Tarkempia tietoja ystävyysvaihdosta, tulevasta matkasta ja järjestelyistä allekirjoittaneelta.

Kansainvälisissä merkeissä ! Ottakaa yhteyttä:

Ilkka Torstila, Ekenäs RK

PDG 1420 2013-2014