Kirkkonummen rotaryklubi juhlii 40-vuotispäiväänsä 11.5.2018

26.4.2018

Tervetuloa mukaan juhlaan! Päivän ohjelmassa on Kumppanuusseminaari ja illalla 40-vuotisjuhla

Arvoisat D1420 piirin rotaryklubit,

Kirkkonummen Rotaryklubi täyttää 40-vuotta 11.5.2018, joka on juuri sama kuin perustamispäivämme. Olemme työskennelleet kovasti juhlapäivämme eteen ja vihdoin kaikki on valmista jotta voimme kutsua teidät mukaan juhlapäiväämme. Toivotamme teidät sydämellisesti tervetulleiksi Kirkkonummelle juhlimaan kanssamme.

Vietämme juhlaamme kauden teemamme "Kumppanuus" mukaisesti muiden kanssa. Järjestämme päivän aikana kaksi tilaisuutta:

- Kumppanuusseminaarin päivällä klo 9-16

- 40-vuotisjuhlan klo 18-23

Kummankin tilaisuuden ohjelmaesitteet löydätte liitteinä.

Kumppanuusseminaari kunnantalon Kirkkonummisalissa keskittyy toimiin ja aiheisiin, joihin kunnat törmäävät, kun sote-ratkaisut on tehty. Kunnille jäävät elinkeinoelämän kehittäminen sekä sivistyksen ja hyvinvoinnin edistäminen ja keskitymme seminaarissa juuri näihin teemoihin erinomaisten esiintyjien kanssa.

Illan 40-vuotisjuhlassa juhlimme ravintola Bistro O mat´ssa. Käymme läpi klubin historiaa vuosikymmen kerrallaan, mutta katsomme jo tulevaisuuteen. Ohjelma sisältää seurustelua, musiikkia ja loistavan neljän ruokalajin päivällisen. Juhlapuhujana toimii DG Liisa Stjernberg.

Olette lämpimästi tervetulleita ja toivomme tapaavamme teidät juhlapäivänämme. Samalla pyydän teitä jakamaan esitteitä klubeissanne eteenpäin jotta voisimme nähdä mahdollisimman monet teistä 11.5.2018 Kirkkonummella.

Parhain rotaryterveisin,

Jukka Lahtinen