Silakkasoutu 7.10.2018 puhtaiden vesien hyväksi

Italiasta asti soutamassa Itämerta puhtaaksi
Borgå Västra - Porvoo Läntinen
Piirin 1410 kuvernöörijoukkue

Stadin Silakkamarkkinoiden avajaispäivänä. Tänä vuonna jo kuudennen kerran. Mukaan haastetaan yrityksiä, yhteisöjä, klubeja, yksityishenkilöitä. Soutu on rento virkistystapahtuma, jolla voi mukavasti toteuttaa myös ympäristövastuuta.

Työryhmille ja harrastuspiireille se on hieno tilaisuus vahvistaa porukkahenkeä ja vaikuttaa ympäröivän yhteiskunnan parempaan huomiseen.

ILMOITTAUDU

Soudun jälkeen siirrytään Katajanokalle Vikingin M/S Mariellalle lounaalle ja Itämeri-seminaariin. Sieltä on vielä mahdollisuus jatkaa suoraan Tukholman risteilylle 7.-9.10.2018. Ota yhteyttä  silakkasoutu@gmail.com lisäohjeiden saamiseksi!

Tässä avautuu mainio tilaisuus järjestää omalle porukalle, klubille, tiimille, organisaatiolle virkistymismatka, strategiapalaveri tai seuraava vuoden suunnittelupalaveri.

Silakkasoudulla kerätään varoja Vantaanjoen ja Helsingin seudun vesiensuojeluyhdistykselle vedenlaadun jatkuvatoimisten mittausten lisäämiseen Vantaanjoen valuma-alueella. Luotettavilla tutkimustuloksilla voidaan paremmin kohdentaa vesiensuojelun toimenpiteitä ja pienentää Itämereen päätyvää ravinnekuormitusta.