Piireillä 1420 ja 1410 yhteinen osasto Hampurin House of Friendshipissä. Järjestämme myös soututapahtuman.

10.5.2019

Aivan pian, 1.–5.6.2019, rotarit ympäri maailman kokoontuvat Hampuriin Rotary Internationalin Konventioon. Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 25 000 rotaria, partneria, rotaractoria ja luennoitsijaa. Konvention yhteydessä järjestetään House of Friendship (HoF), jossa piireillä 1420 ja 1410 on yhteinen, oma näyttelytila. Näyttelyn aiheeksi olemme valinneet Save the Baltic Sea. Tämän ainutkertaisen tapahtuman tavoitteena on innostaa Itämeren ympärysvaltioiden ja koko valuma-alueen rotareita muodostamaan yhdessä Baltic Sea Action Network -verkosto. Tulkaapa joukolla tutustumaan näyttelytilaamme Booth 4429.

Lisäksi järjestämme hiukan erilaisen lisätapahtuman, soututapahtuman suomalaisilla kirkkoveneillä keskellä Hampuria, Alster-järvellä maanantaina 3.6. klo 15-18.

Voit olla suureksi avuksi onnistumisessa - käyttämällä hyväksi omaa rotary-verkostoasi! Riippumatta siitä, oletko itse lähdössä Hampuriin vai ei!

Lähetä liitteenä olevaa kutsua rotariystävillesi ja -tuttavillesi ympäri maailmaa - ja ihan erityisesti Itämeren ympärysvaltioita. Lähetä kutsun mukana myös liitteenä olevaa soututapahtuman esitettä.

Tapaamisiin Hampurissa!