Kansainvälinen Summer Camp 2019 tuo heinäkuussa 19 nuorta Vihtiin

4.7.2019

Vihti Nummelan rotaryklubi järjestää 22.-26.7. leirin luonnonkauniissa Enä-Sepän leiri- ja kurssikeskuksessa Ojakkalassa, Vihdissä. Ennen leiriä nuoret viettävät viikon perheissä eri rotaryklubeissa. Vierailijat ovat tervetulleita leirin loppujuhlaan torstaina 26.7. klo 19.30

Leirin teemana on vesien- ja luonnonsuojelu. Kohteina ovat alueen vesistöt mukaanlukien Hiidenvesi ja Lohjanjärvi. Leiriläisiä viedään mm. kalastamaan, vierailemaan luontokeskus Haltiaan ja myös tutustumaan Nummelan lentokentälle saasteettomaan lentämiseen purjekoneilla. Leirillä vierailee myös luennoitsijoita aiheiden tiimoilta.

Leiriä ovat tukeneet taloudellisesti Vihdin kunta, Hangon RK, Lohjan RK ja monipiiritapahtumana D 1420 lisäksi myös muut Suomen rotarypiirit. Muuta tukea ovat antaneet Vihdin RK, Karkkilan RK, Nummelan lentokeskus, Yara ja Puuhapark.