Tule mukaan syventävään rotaryvalmennukseen!

1.9.2019

Piirimme järjestää loka-marraskuussa syvenvän rotaryvalmennuksen (RLI eli Rotary Leadership Institute) kolmena päivän mittaisena tapaamisena.

Valmennus on suunnattu kaikille aktiivisille rotareille jotka haluavat lisätä rotaritietouttaan ja johtamistaitojaan. Valmennustilaisuudet ovat ilmaisia, paikan päällä maksetaan vain ruokailuista.

Jos joku valmennuspäivistä ei sovi voi sen päivän osion suorittaa joko seuraavana vuonna tai naapuripiirin järjestämässä vastaavassa koulutuksessa. Suoritetusta valmennuksesta jaetaan diplomi.

Koulutusohjelman tavoitteena on vahvistaa klubeja laadukkaalla johtamiskoulutuksella jossa osioiden asiasisällöt ovat ”Minä rotarina”, ”Oma rotaryklubini” ja ”Laajeneva rotarimaailma”.

Ilmoittaudu tästä linkistä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!