Koulutus

Hyvä rotari,

Piirissämme järjestetään tänä syksynä syventävä rotary valmennus (Rotary Leadership Institute) kolmena päivän mittaisena tapaamisena loka-marraskuussa. Valmennus on suunnattu kaikille aktiivisille rotareille jotka haluavat lisätä rotaritietouttaan ja johtamistaitojaan. Valmennustilaisuudet ovat ilmaisia, paikan päällä maksetaan vain ruokailuista.

Jos joku valmennuspäivistä ei sovi voi sen päivän osion suorittaa joko seuraavana vuonna tai naapuripiirin järjestämässä vastaavassa koulutuksessa. Suoritetusta valmennuksesta jaetaan diplomi.

Koulutusohjelman tavoitteena on vahvistaa klubeja laadukkaalla johtamiskoulutuksella jossa osioiden asiasisällöt ovat ”Minä rotarina”, ”Oma rotaryklubini” ja ”Laajeneva rotarimaailma”.  Oheisessä liitteessä lisätietoa.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

Tervetuloa valmennukseen,

Koulutuskomitea

Syventävä Rotaryvalmennus

Ilmoittautumislomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PETS ja piirineuvottelun materiaalit löytyvät osoitteesta

prePETS esitykset 2018 materiaalipankissa

Tästä esityksiin