Minustako rotary?

Helpoin tapa liittyä Rotaryyn on ottaa yhteyttä Rotaryklubiin tai sen jäseneen. Klubien yhteystiedot löytyvät tästä

Sinut kutsutaan klubikokoukseen ja pääset näkemään, mitä Rotarytoiminta on. Kun olet tutustunut toimintaan ja saanut käsityksen siitä, mitä Rotary on, ja olet halukas käyttämään aikaasi klubin toimintaan, ottaa klubi esille jäsenyyskysymyksen kanssasi.

Rotary on avoin järjestö, jonka jäsenet kutsuvat usein vieraita kokouksiinsa.

Suomen kuudessa rotarypiirissä on 315 klubia ja 11.800 jäsentä. Näistä 15 klubia ja 500 jäsentä ovat Virossa, joka kuuluu piiriin 1420

Kansainvälinen Rotary

Liittyessäsi Rotaryyn liityt järjestöön, jossa on 1,2 miljoonaa jäsentä 32 000 klubissa 200 maassa. Jäsenet ovat riippumattomia kansallisuudesta, sukupuolesta, poliittisesta tai uskonnollisesta näkemyksestä ja he tulevat erilaisista ammateista.

Matkustaessasi maailmalla, riippumatta siitä missä päin maailmaa, olet aina tervetullut vierailemaan paikallisessa Rotaryklubissa.

Tervetuloa Rotaryn maailmanlaajuisen verkoston jäseneksi!

Yhteydenotot Rotaryyn

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

MS Word -tiedostoJÄSENHAKEMUS_1.docx (45 kB)
Yhteydenottokaavake